Chokoladefrosting:
Ingredienser, chokoladefrosting:
Flormelis 600 g
Kakao 70 g
Smør/margarine 160 g
Mælk/fløde ca. 3-4 spsk.
- Flormelis og kakao blandes sammen.
- Smørret/margarinen smuldres i blandingen.
- Piskes ved lav hastighed, men mælken/fløden tilsættes lidt ad gangen.
- Frostingen er færdig, når den er let og luftig.
- Dette tager ca. 5 minutter. Men gerne 7-8 minutter.
- Frostingen smørres ud over den afkølede "brownie-kage", hvorefter den skæres ud i passende stykker.
NOTE:
Frostingens ingredienser kan selvfølgelig tages "på slum", og mængderne tilpasses den
enkelte.
Denne opskrift giver en GOD klat :D
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Smid en kommentar!
Det ville være kodylt ;) .....
Catch u on 'da flip syde!