juli 04, 2011

Opskr. Chokoladefrosting

Chokoladefrosting: 


Ingredienser, chokoladefrosting:
Flormelis                      600 g
Kakao                           70 g
Smør/margarine            160 g
Mælk/fløde                 ca. 3-4 spsk.

  • Flormelis og kakao blandes sammen. 
  • Smørret/margarinen smuldres i blandingen. 
  • Piskes ved lav hastighed, men mælken/fløden tilsættes lidt ad gangen. 
  • Frostingen er færdig, når den er let og luftig. 
    • Dette tager ca. 5 minutter. Men gerne 7-8 minutter. 
  • Frostingen smørres ud over den afkølede "brownie-kage", hvorefter den skæres ud i passende stykker. 
NOTE:
Frostingens ingredienser kan selvfølgelig tages "på slum", og mængderne tilpasses den 
enkelte. 

Denne opskrift giver en GOD klat :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smid en kommentar!
Det ville være kodylt ;) .....
Catch u on 'da flip syde!