Opskrift:
Kanelkage
- Med Kaffeglasur
ANTAL:
1 Bradepande
Ingredienser:
Smeltet smør/margarine 250 g
Sukker 800 g
Kærnemælk 1 liter
Hvedemel 800 g
Natron 4 tsk
Kanel 8 tsk
Fremgang:
- Rør det smeltede smør sammen med sukkeret.
- Hæld kærnemælken i.
- Rør.
- Bland mel, natron og kanel.
- Rør det i dejen.
- RØR GODT med pisk.
- Piskes gerne med en elpisker.
- Bages i ca. 30 minutter ved 200^oC
- Lad glasuren størkne og skær kagen ud i ønskede stykker.
- Denne kage er ikke en 'Kvalm' kage, selvom den er dejlig fugtig og klæg. Man kan godt spise mere end ét stykke ;) ..
Jeg har fulgt din opskrift og kan kun anbefale den til andre :) Man får en lækker svampet bund og en himmelsk glasur der lige sætter prikken og iét :D
SvarSlet