juli 11, 2011

Opskr. Kanelkage med kaffeglasur

Opskrift:
Kanelkage

- Med Kaffeglasur 



ANTAL:
1 Bradepande

Ingredienser:
Smeltet smør/margarine                                250 g
Sukker                                                        800 g
Kærnemælk                                                    1 liter
Hvedemel                                                   800 g
Natron                                                           4 tsk
Kanel                                                             8 tsk



Fremgang:
  • Rør det smeltede smør sammen med sukkeret. 
  • Hæld kærnemælken i. 
    • Rør. 
  • Bland mel, natron og kanel. 
    • Rør det i dejen. 
  • RØR GODT med pisk. 
    • Piskes gerne med en elpisker. 

  • Bages i ca. 30 minutter ved 200^oC

  • Tag kagen ud og lad den afkøle.




  • Lad glasuren størkne og skær kagen ud i ønskede stykker. 

  • Denne kage er ikke en 'Kvalm' kage, selvom den er dejlig fugtig og klæg. Man kan godt spise mere end ét stykke ;) .. 







1 kommentar:

  1. Jeg har fulgt din opskrift og kan kun anbefale den til andre :) Man får en lækker svampet bund og en himmelsk glasur der lige sætter prikken og iét :D

    SvarSlet

Smid en kommentar!
Det ville være kodylt ;) .....
Catch u on 'da flip syde!